Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please check the Forum Guidelines at the top of the Newbie section

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Conradh

Pages: [1]
1
Omega Electrical and Audio Help / Re: Power sounder issues
« on: 22 November 2017, 23:03:05 »
Thanks for your help,  think it will be goin into the nearest bin!

2
Omega Electrical and Audio Help / Re: Power sounder issues
« on: 21 November 2017, 21:25:56 »
Thatís what Iím thinking it could be as simple as changing the car battery but thatís more expense if itís not whatís going to solve it.  It might be easier just to remove it then problem solved  :)

3
Omega Electrical and Audio Help / Re: Power sounder issues
« on: 21 November 2017, 19:39:47 »
Thanks for all your replies.  Nothing is showing up in the alarm log so I discounted it to do with the bonnet switch setting it off, or something similar.  Ironically it seems ok when itís parked up and locked...

4
Omega Electrical and Audio Help / Re: Power sounder issues
« on: 21 November 2017, 17:09:35 »
Yes I read DaveDNDís post and found it very helpful.  I would like to throw it in the nearest bin but it wasnít cheap.  Are there any other associated problems with just removing it?  e.g the Horn going off instead.  Does it need Tech2 (or similar) to say itís been removed?  Iím assuming from your replies youíve removed it from your cars.

5
Omega Electrical and Audio Help / Power sounder issues
« on: 21 November 2017, 15:41:30 »
Iíve got at 1998 2.5 Elite and the powersounder was going off at random times (mainly while driving).  There was no way to stop it but it would got off for 10 seconds at most.  Having read what felt like every post/article on powersounder issues I felt that a new powersounder would sort the issue.  Having acquired a new (manufactured in 2008) one and fitted it it seems to be going off more than the old one I took off.  Again itís mainly while driving or occasionally when parked up and locked.  Spoke to Vauxhall dealer who I bought it off and they were very helpful saying ďcheck the wiringĒ.  Iíve also spoken to a non-Vauxhall specialist who said it need to be re-programmed but I donít believe this to be true?  My next thought is to replace the main car battery but Iím not sure if this will sort it.  Could a poor main battery cause it to go off while driving?  Or is it more likely to be something else like the wiring? 

Pages: [1]

Page created in 0.071 seconds with 16 queries.