Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please check the Forum Guidelines at the top of the Newbie section

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - grifter

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 34
1
General Discussion Area / Burt Reynolds RIP
« on: 06 September 2018, 21:02:18 »
Just seen on the news there. Feel like watching Smokey and the Bandit just one more time! Must of watched it over 100 times when I were a lad.

2
Omega General Help / Re: Can belt urgent help please
« on: 01 September 2018, 16:14:52 »
I had the same problem with a locking tool I bought off of that famous auction site. The hole in the crank bit was not aligning with crank hole, even though the lock was properly on, it did tighten but the locking bolt started tightening off centre,, just like in your pic. It might be the locking tool. I had to buy another locking tool and it worked perfectly.

3
General Car Chat / Re: Ford Crown Victoria
« on: 28 August 2018, 20:07:30 »
Or you could have a mercury grand marquis, which is for all intents and purposes the same car but I think more luxurious:

A bit like the difference between having an allegro and and an allegro vanden plas  ;D
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_Grand_Marquis


4
General Car Chat / Re: Some old car pics from Portugal
« on: 16 August 2018, 22:29:28 »
I like the Traction Avant  :y

Was that not the first front drive car made? It was some bit of kit mind you!

5
General Car Chat / Some old car pics from Portugal
« on: 16 August 2018, 20:34:14 »
Spotted quite a few old motors whilst out in the Algarve, rust isn't an issue out here, hence plenty of Vxs kicking about! Also one or two spots from home - no idea why pics are so big, made them all smaller before uploading:










































































Spotted here:






6
Omega General Help / Re: Wheel play at 9 and 3 oclock
« on: 15 August 2018, 13:29:01 »
Might be steering idler, guide in maintenance index. Says play at 3/9 is evident of that issue

7
Omega General Help / Re: anyone
« on: 12 August 2018, 17:41:51 »
breaking a 2.2? diesel or petrol :y

There is one diesel breaking in 'u pull it' but it's in Edinburgh, they also have a depot in York might be worth a look.

8
The Hands Free Speaker is probably at the back of the phone, so external Cover?, something blocking it, got wet and the speaker is duff or or got sticky wet and has dried up of the speaker is fukced.

Or, in settings (somewhere) phone thinks its using Bluetooth or Headphones when you speak the speaker on.

I once had a similar problem with a phone. It had a model specific cover, however it partially blocked mic/speakers. Fixed with a very small and sharp blade.

I checked with cover off and it isn't that either. You can hear it distinctly mute as soon as you press loudspeaker.

9
Do you use it with headphones or Bluetooth for hands-free?

Nah, just as is, no headphones or use Bluetooth. Funnily enough I took rubber cover off last night and back plate is all cracked. Don't remember that being broke.

10
No he wasn't. He was being a sarky bastid.  ;D

I was trying to give the benefit of the doubt. Then again, what doubt  ::)  ;D
Oi >:( I am still in the room...  :P

Currently on my fourth Xperia... Present one, XZ Premium, has three volumes, all controlled by the side buttons.

If the speaker works for media playback, then it's a settings problem... If it doesn't, then you didn't buy the waterproof one that you thought you had ;)

All volumes work, except the speaker, and I don't see any settings for it, just ringing volume, media volume and alarm volume. Turned off all the other sound fancy settings like clear audio and normaliser just to see if that made any difference.

11
Turn the volume up on the side  ::)

Volume is at max on the side when on normal speaker but it goes dead as soon as the loudspeaker is put on; will try that of course.

12
Hi

Wondering if anyone knows how I can fix this. I have Sony Experia mobile and in a call if I turn on the loudspeaker the sound just mutes when I do that. Pretty annoying having to plaster the phone to my head and if there is any background noise I can't hear what is being said.

Cheers for any tips. I've tried all the usual stuff in call settings, and phone is up to date software etc.


13
General Car Chat / Re: How Roomy is a Superb
« on: 15 July 2018, 22:30:46 »
Sat in one a couple of weeks ago, headroom I thought wasn't great (I'm 6") but bearable, rear and front leg room huge, boot huge (for any dead bodies)!

14
Omega General Help / Heard metallic clink on sharp corner
« on: 08 July 2018, 23:09:16 »
Hi Guys

2.6 02 saloon

Was cornering right hand bend the other day, it's a short sharp one, more of a sort of L bend for a mway on ramp, and took it a bit "keen" and then heard what I can only describe as a metallic clink sound, the noise was more "outside" rather than hearing it through the cabin; I had window down so heard it clearly outside. Haven't inspected anything as of yet and don't see anything visual like sagging from broken spring or anything, nor is handling any different or any other noises apparent, so going to have a look. Anyone had a similar experience and found what it was, or suggestions what to check etc.

Thanks

G

15
Omega General Help / Re: Air con low pressure pipe hot
« on: 05 July 2018, 11:20:20 »
Found a place in Glasgow who does diagnostics, only 25 bucks for a diagnosis test, most garages round here are saying they can just top gas up.


They're not going to diagnose anything until the system is gassed and any obvious leaks sorted

That's what I'll be getting them to do. Check for leaks first, vac test.

Also found out what the little button is on centre too of dash, a sun sensor, something to do with climate control as well.

Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 ... 34

Page created in 0.092 seconds with 15 queries.