Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please play nicely.  No one wants to listen/read a keyboard warriors rants....

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Omega Nige

Pages: [1] 2 3
1
Omega General Help / Re: Another Air Con question
« on: 31 May 2018, 13:07:40 »
Hi, thanks for your help all sorted see my post in the electrical section  :y

2
Omega General Help / Re: Another Air Con question
« on: 31 May 2018, 13:02:59 »
Hi all sorted, see my thread in the electrical section, thanks for your input :y

3
Omega Electrical and Audio Help / Re: Air con clutch
« on: 31 May 2018, 13:01:00 »
Hi, thanks for your info, found out it was all my own fault! I fitted standard shocks and removed fuse F27 so the leveling pump wouldn't run, turns out after reading other threads I need that fuse. Removed the relay instead, replaced the fuse, air con now running, re-gassed all ok  :y

4
Omega Electrical and Audio Help / Air con clutch
« on: 31 May 2018, 09:50:19 »
My air con clutch is not operating, checked gas and it is in the green. Is the 5th relay from the front the relay that operates the clutch if so that isn't getting a signal? Set the air con off eco, low temp and fans on full. What should I check next? Thanks  :)

5
Omega General Help / Re: Another Air Con question
« on: 29 May 2018, 20:58:21 »
Switched off eco, set to low, fans on full, fuse ok. Still not switching in the compressor  :(. Any ideas?

6
Omega General Help / Re: Another Air Con question
« on: 29 May 2018, 14:48:36 »
I have checked and I have enough gas in the system but the compressor isn't engaging. Checked and cleaned the connector plug and socket. How can I check that the signal is being sent to energise it?

Thanks  :)

7
Omega General Help / Another Air Con question
« on: 29 May 2018, 10:37:25 »
I'm looking at topping up the air con but my compressor clutch is not engaging. Before I delve into it will low gas pressure disable the compressor so I will need to top up the gas to get it to run?

Thanks  :)

8
Omega General Help / Re: Cats
« on: 10 January 2018, 19:29:40 »
If I move the sensor, will it still pass the mot? Thanks.

9
Omega General Help / Cats
« on: 10 January 2018, 15:04:41 »
My engine warning light came up and my code reader said the it was an imbalance on the O2 sensors indication cats not working. Poured cataclean in a quarter of a tank and it was ok for a few weeks but has come up again. Is there anything else that can clean the cats or are they needing replacing? Thanks.

10
Omega General Help / Re: Smell of hot oil when engine is warming up
« on: 10 January 2018, 12:49:26 »
I had a similar problem and tracked it down to the 'o' ring seal on the oil filler cap  ;)

11
Omega General Help / Re: front door micro switches
« on: 09 January 2018, 23:20:00 »
I took the door handle off again and checked the linking rod. It looked ok but I noticed it had a screw thread for adjustment. I unscewed it a few turns and refitted. The door now opens properly with the outside handle. Thanks for your suggestions which pointed me.in the right direction. :)

12
Omega General Help / Re: front door micro switches
« on: 08 January 2018, 16:10:29 »
I've replaced the micro switches on the solenoid but still not able to open the door when unlocked. When using the key fob the solenoid operates lifting the button and locks with the button descending. The solenoid is working properly, all the rods are in place and connected. I can open the door only from the inside. Any ideas which bit is broken? :-\

13
Omega General Help / Re: front door micro switches
« on: 02 January 2018, 15:07:04 »
When I turn the key or operate the fob I can hear the motors working. looks like I need to take the door card off again and check linkage to the solenoid, I have new switches so can change them at the same time. My bit of string attached to the inside handle is working at the moment :y

14
Omega General Help / front door micro switches
« on: 02 January 2018, 14:03:43 »
I need a bit of advise, when I unlock with either fob or with the key I can't open the front door. It can be opened with the handle inside. Which micro switches are the problem? Solenoid or on the back of the door lock? Thanks  :)

15
Omega General Help / Re: Coolant level
« on: 26 September 2017, 10:05:04 »
Thanks, I'll have a look. It may be stuck as it not warning me constantly.  :y

Pages: [1] 2 3

Page created in 0.151 seconds with 19 queries.