Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Search the maintenance guides for answers to 99.999% of Omega questions

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - grifter

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 36
16
General Car Chat / Re: Pug 2008 no air con
« on: 07 July 2019, 17:39:56 »
Seriously, why faff about with it when the car is still within warranty?

Not touching it, just wondering if anyone had same and what was wrong with it.

17
General Car Chat / Re: Pug 2008 no air con
« on: 07 July 2019, 17:38:19 »
I reckon a 2008 pug is about eleven years old but, then again, maths has never been my strong point.  ;D

Umm the model 2008 not the year 😄

18
General Car Chat / Pug 2008 no air con
« on: 07 July 2019, 17:14:23 »
Car's barely 2 years old, air-con gave us the ghost, anyone have one of these and know if it was something simple to fix? Going to take back to dealer any way as should still be fixable under warranty I would imagine, but just wondering what was the issue. I did notice a kind of hissing/sucking noise behind dash a couple of weeks ago when it was turned on, thinking maybe a vac pipe maybe loose or possible gas escape.

19
Maybe it is running from the scuttle drain, it did seem wet when there was no rain as if water was trapped inside bottom section of leg and leaking out slowly.

20
Scuttle was blocked but cleared it out a few months ago.

21
Has anyone else noticed this, if you look at chassis leg just under front floor just before the floor strengthener, it looks like there is water seeping out behind the underseal, there appears to be either a join or access hole there but it looks sealed over, so instead of rainwater escaping it is being trapped but slowly seeping out. Quite worrying as this would be a potential rot trap, and we know we could do without anymore of them on an Omega! Not sure if it's water seeping down from bulkhead drain and sitting inside chassis leg or water from the road being trapped behind underseal. I did notice it when car had been sitting but it had rained so assuming it's leaking down inside the chassis leg.

22
https://www.omegaowners.com/forum/index.php?topic=127928.0

Rattle spring is also different in vented/not vented.

Aye, it's defo bigger comparing the kit I originally bought with my old one.

23
Thinking of reusing pins, it's mainly the rattle springs I need, mine are shot.

25
Omega General Help / Rear Brake Pads pins and rattle springs
« on: 26 May 2019, 19:20:08 »
Anyone know if the springs and pins come with the brake pad kits? I've got a mechanic friend getting me rear discs and pads at discount out of local factor, I think it's Apec pads/discs. I already bought a delphi pack of springs and pins in anticipation of them not being in thhe brake pack, but they are for the solid disc by the look of it, pins too short and rattle springs too small.

Might just buy a set to be safe rather than sorry. Do these look correct ones?

https://www.ebay.co.uk/itm/1x-OE-Quality-Replacement-Apec-Braking-Accessory-Kit-for-Brake-Pads-APEKIT315/311324684531?fits=Car+Make%3AVauxhall%7CModel%3AOmega&epid=1946937398&hash=item487c65b0f3:g:Va8AAOSwNSxVEYCl

It says listed for a 2.6 up to 2003 but they delphi pack I bought listed them as for this model but they obviously weren't. What a pain in the tits these springs and pins are!

26
Omega Electrical and Audio Help / Re: Eco mode not worky
« on: 08 February 2019, 06:12:52 »
Does the aircon work?

ie is the compressor engaged with the light off?

The compressor would usually always kick in, although I was having issue getting cold air out it, the pressure was ok last time I checked. I did have to top it up a few times last year, seemed to hold a charge for a while after that. In saying that the eco-mode button always worked.

27
Omega Electrical and Audio Help / Eco mode not worky
« on: 29 January 2019, 13:32:08 »
As per title, the light doesn't come on display when I press eco mode button, what should I check?

28
Omega General Help / Re: Recommended Camber (front)
« on: 08 January 2019, 13:21:04 »
If you need the camber adjusted how clued up are some shops are at doing it?

29
General Discussion Area / Burt Reynolds RIP
« on: 06 September 2018, 21:02:18 »
Just seen on the news there. Feel like watching Smokey and the Bandit just one more time! Must of watched it over 100 times when I were a lad.

30
Omega General Help / Re: Can belt urgent help please
« on: 01 September 2018, 16:14:52 »
I had the same problem with a locking tool I bought off of that famous auction site. The hole in the crank bit was not aligning with crank hole, even though the lock was properly on, it did tighten but the locking bolt started tightening off centre,, just like in your pic. It might be the locking tool. I had to buy another locking tool and it worked perfectly.

Pages: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... 36

Page created in 0.118 seconds with 19 queries.