Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please check the Forum Guidelines at the top of the Newbie section

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - TheBoy

Pages: 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 [134]
1996
General Discussion Area / [m]: What is..... TIS, EPC, Autodata
« on: 03 August 2006, 22:07:20 »
[moved] [link=http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1154637916/0]Omega FAQ[/link] [move by] TheBoy.

1997
Just spotted this...

http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1153907133

For those of you that don't know, Mtek Performance is a company that specialises in performance mods, and I know a few people here already have chips supplied by them.

Looks like he's running a deal, similar to that he used to on 'other' forums.

:D

1998
General Discussion Area / Server Performance
« on: 24 July 2006, 21:55:02 »
I think its being missed over in forum problems section.

I would appreciate current server performance comments to be posted at http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1153768497

Thanks,
TheBoy

1999
General Discussion Area / Well done
« on: 20 July 2006, 22:21:50 »
By my reckoning, this is the 3000th post here :D (and its only been live just over a week)

Congratulations to you all for making this such a busy, vibrant site :D

2000
General Discussion Area / [m]: Vauxhall Spare Parts
« on: 21 July 2006, 00:52:54 »
[moved] [link=http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1153439242/0]Omega FAQ[/link] [move by] TheBoy.

2001
General Discussion Area / MOT
« on: 19 July 2006, 12:13:43 »
Just off to get an MOT. Not the MV6, but the ZX10. Wish me luck....

2002
General Discussion Area / An unsuccessful day
« on: 15 July 2006, 16:19:01 »
Well, today, me and Omegas aren't seeing eye to eye :(

Tunnie brought his 2.2 round for an oil change, but we couldn't get sump plug out. We decided not to force it off until we had a new one. So thats been put off until next week.

Bobf brought his 2.5 around - been having an ongoing issue with speedo (now fixed), ABS and TC. Current prob is ABS and TC lights are on.  Plugged in Tech2, and please to see a DTC stored (OSF sensor). Cleared the code, hoping that would clear the lights, but no.  OK, do a actuator test, and manually control the telltales. ECU says they are off, but they are on. ECU shagged I suspect :(

I was going to do my fuel filter today, but with the 'midas touch' I have today, I think I'll put it off....

2003
General Discussion Area / Gallery Open
« on: 13 July 2006, 15:47:40 »
Gallery section open...

2004
General Discussion Area / Martin Imber
« on: 12 July 2006, 22:06:27 »
Well done to Martin - he is the first person to reach 'Junior Member' status, by reaching 50 posts.

Pages: 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 [134]

Page created in 0.238 seconds with 17 queries.