Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please check the Forum Guidelines at the top of the Newbie section

Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 ... 1809   Go Down
  Subject Started by Replies Views Last post
0 Members and 23 Guests are viewing this board.
Is this a crank sensor problem? 2boxerdogs 3 362 Last post 17 December 2012, 23:00:40
by feeutfo
JUST A SMALL PROBLEM 2boxerdogs 3 407 Last post 03 December 2010, 08:50:04
by Auto Addict
What's the chance ? 2boxerdogs 1 419 Last post 05 May 2014, 17:19:52
by tunnie
Central locking playing up. 2boxerdogs 13 971 Last post 10 December 2013, 22:50:11
by omegod
Signs & Symptoms ? 2boxerdogs 4 414 Last post 07 March 2014, 19:23:31
by 2boxerdogs
Oil change 2.2 petrol engine. 2boxerdogs 5 498 Last post 27 February 2012, 20:18:46
by 2boxerdogs
TIMING BELT ON 2.2 PETROL ENGINE 2boxerdogs 4 587 Last post 23 March 2012, 06:09:08
by 2boxerdogs
Dealership logo removal. 2boxerdogs 6 646 Last post 18 July 2014, 21:01:16
by 2boxerdogs
Breather query. 2boxerdogs 10 620 Last post 19 January 2011, 22:06:27
by 2boxerdogs
ADVICE ON POSSIBLE PURCHASE 2boxerdogs 9 624 Last post 23 November 2011, 16:48:19
by 2boxerdogs
Almost time. 2boxerdogs 8 1041 Last post 21 January 2015, 11:55:47
by Diamond Black Geezer
Slight loss of coolant last night, 2boxerdogs 1 416 Last post 26 June 2012, 21:09:01
by RobG
Auto box fluid change query. 2boxerdogs 13 918 Last post 22 April 2012, 13:16:18
by Cliffo B
Spanner symbol on. 2boxerdogs 2 496 Last post 01 April 2012, 20:15:59
by TheBoy
Slight loss of coolant tonight. 2boxerdogs 2 354 Last post 26 June 2012, 22:29:17
by dbr
Confirmation please.. 2boxerdogs 7 1095 Last post 12 February 2015, 01:07:17
by Diamond Black Geezer
Broken Keyfob Help needed « 1 2  All » 2camjohn 24 1049 Last post 10 November 2010, 19:54:14
by Martin_1962
GM V6 Cambelt markings 2cvman 2 248 Last post 27 May 2009, 19:19:00
by Chris_H
Code 0335 after Crank sensor change 2cvman 3 299 Last post 20 August 2012, 11:55:10
by TheBoy
Quick Autobox Question 2cvman 3 280 Last post 18 January 2010, 22:09:33
by dbug
Limp mode after having new exhaust 2dogs 2 281 Last post 23 July 2010, 07:42:26
by Welung666
2.2 cd 2001 Limp mode manag  light on all the 2dogs 8 439 Last post 21 March 2008, 12:52:22
by davlad22
Limp mode after having new exhaust 2dogs 2 306 Last post 23 July 2010, 10:30:14
by TheBoy
2.2 cd 2001 taken lamber sensor out 2dogs 4 330 Last post 29 March 2008, 21:01:59
by alexandjen
A solution found to limp mode 2dogs 4 477 Last post 28 July 2010, 16:12:40
by littleimp
Pages: 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 ... 1809   Go Up

 

  • Normal Topic
  • Hot Topic (More than 10 replies)
  • Very Hot Topic (More than 25 replies)
  • Locked Topic
  • Sticky Topic
  • Poll

Page created in 1.042 seconds with 16 queries.