Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please play nicely.  No one wants to listen/read a keyboard warriors rants....

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Speedo wobble at 20mph  (Read 149 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chazza12

  • Intermediate Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • south yorkshire
  • Posts: 301
    • 1996 2.0 16v CD estate
    • View Profile
Speedo wobble at 20mph
« on: 06 July 2018, 20:25:20 »

Speedo wobble at 20mph, only doing it when slowing down and been driving for a while. Goes up ok and other speeds still correct. Just when dropping speed. No abs light. Is sensor on the left wheel or right wheel for speedo. Or could it be the dash it is hot while driving was 52c in car with all windows open. Green house on wheels surpose don't help with slow traffic. ?
Logged

Doctor Gollum

  • Omega Lord
  • *******
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • In a colds and darks puddleses
  • Posts: 9481
  • If you can't eat them, join them...
    • Feetses.
    • View Profile
Re: Speedo wobble at 20mph
« Reply #1 on: 08 July 2018, 16:37:18 »

They can fail... No abs lights rules that out, as speed comes from abs ecu.
Logged
Onanists always think outside the box.

Doctor Gollum

  • Omega Lord
  • *******
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • In a colds and darks puddleses
  • Posts: 9481
  • If you can't eat them, join them...
    • Feetses.
    • View Profile
Re: Speedo wobble at 20mph
« Reply #2 on: 08 July 2018, 18:42:31 »

If you have a trip computer, is it consistent?

Yes suggests a failing cluster :y
Logged
Onanists always think outside the box.

Chazza12

  • Intermediate Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • south yorkshire
  • Posts: 301
    • 1996 2.0 16v CD estate
    • View Profile
Re: Speedo wobble at 20mph
« Reply #3 on: 08 July 2018, 19:27:40 »

I've not been out for a few days as its just to hot. I will have a look at the dash might be the cluster is moving in the heat. Had codes read and nothing no codes at all. Mazda on our street sank into the road so thinking it must be the heat.  :y
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.191 seconds with 21 queries.