Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please play nicely.  No one wants to listen/read a keyboard warriors rants....

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Display problem  (Read 227 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

gbh

  • Intermediate Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • forest of dean
  • Posts: 304
    • omega cdx 2.6
    • View Profile
Display problem
« on: 22 August 2018, 21:39:25 »

Had a problem today hope someone can help.When I turn on the headlights I lose the pixel display and the climate control display.I noticed one of the sidelights is on half brilliance for some reason.Any ideas? Thanks
Logged

ronnyd

  • Omega Baron
  • ******
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Bury St Edmunds Suffolk
  • Posts: 4202
    • 51 CDX 2.2 saloon gold
    • View Profile
Re: Display problem
« Reply #1 on: 22 August 2018, 22:10:42 »

Poor battery connections?
Logged

gbh

  • Intermediate Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • forest of dean
  • Posts: 304
    • omega cdx 2.6
    • View Profile
Re: Display problem
« Reply #2 on: 22 August 2018, 23:40:29 »

With the engine running as well
Logged

Doctor Gollum

  • Omega Queen
  • ********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • In a colds and darks puddleses
  • Posts: 10471
  • If you can't eat them, join them...
    • Feetses.
    • View Profile
Re: Display problem
« Reply #3 on: 23 August 2018, 00:54:26 »

Sidelight has a 24v bulb fitted.

Display backlight bulbs have all blown.  Or a faulty headlight switch. Or the dimmer wheel is all the way down.

Next...

Logged
Onanists always think outside the box.
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.156 seconds with 22 queries.