Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Search the maintenance guides for answers to 99.999% of Omega questions

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Ccrt700 sound issue  (Read 262 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

annihilator

  • Senior Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Wirral
  • Posts: 574
    • Elite,Tourer V6's
    • View Profile
Ccrt700 sound issue
« on: 29 January 2019, 16:54:19 »

Just recently my radio has started to behave as if I've turned the volume right down each time it switches off.
The auto logic is on so comes on/off with the ignition.
When I first start the car it's barely audible so I turn it up to a decent level and it's OK until I park up and then get back in and the volume has reverted to very quiet.
Not sure what's going on.
Cheers John.

Logged

zirk

  • Omega Queen
  • ********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Epping Forest
  • Posts: 11046
  • 3.2 Manual Special Saloon ReMapped and LPG'd and
    • 3.2 Manual Special Estate
    • View Profile
Re: Ccrt700 sound issue
« Reply #1 on: 08 February 2019, 13:36:27 »

Assuming you have the Code, Pull it out and unplug it for 24 Hours the then back in again (Make sure its physically switched Off with Ing On and again Ing. Off before discounted the rear Connectors), worth a try as they do get confused sometimes.

Other than that could be an Issue with the Speed Sensor input.
Logged

Doctor Gollum

  • Omega Queen
  • ********
  • Online Online
  • Gender: Male
  • In a colds and darks puddleses
  • Posts: 11925
  • If you can't eat them, join them...
    • Feetses.
    • View Profile
Re: Ccrt700 sound issue
« Reply #2 on: 08 February 2019, 14:37:44 »

Which might be an early warning of an abs ecu fault... :-\
Logged
Onanists always think outside the box.

annihilator

  • Senior Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Wirral
  • Posts: 574
    • Elite,Tourer V6's
    • View Profile
Re: Ccrt700 sound issue
« Reply #3 on: 18 February 2019, 14:02:25 »

Reset as suggested and now works as it should. :y
Cheers John.
Logged

zirk

  • Omega Queen
  • ********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Epping Forest
  • Posts: 11046
  • 3.2 Manual Special Saloon ReMapped and LPG'd and
    • 3.2 Manual Special Estate
    • View Profile
Re: Ccrt700 sound issue
« Reply #4 on: 18 February 2019, 21:02:00 »

Glad to hear its sorted.  :y

well,   ....I cant actually hear it from here but you know what I mean.  ;D
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.097 seconds with 22 queries.