Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome to OOF

Pages: [1] 2 3  All   Go Down

Author Topic: Are we slow?  (Read 2799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Kev

  • Omega Knight
  • *****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Glasgow
  • Posts: 1473
  • .:The OmegaProject:.
    • View Profile
Are we slow?
« on: 28 September 2006, 22:11:04 »

Is it just me or is the forum running a bit slow tonight, header appears right away, followed by quite a pause before the threads appear.  :-?
Logged
OmegaProject.co.uk .:.  Fuelled with passion...
[img name=signat_img_resize]http://i94.photobucket.com/albums/l92/xthreezero/omegaproject/oof-sig.jpg[/IMG]

TheBoy

  • Administrator
  • *********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 101479
  • Bring back the starting handle
    • The missus mad
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #1 on: 28 September 2006, 22:13:09 »

Just hit 10pm - forum backup script runs hourly, could have been that. May have collided with one of the stat jobs as well...

Is it still slow?
Logged
I own a Zafira, I'm allowed to feel depressed.

STMO123

  • Guest
Re: Are we slow?
« Reply #2 on: 28 September 2006, 22:14:01 »

Quote
Is it just me or is the forum running a bit slow tonight, header appears right away, followed by quite a pause before the threads appear.  :-?

Seems to do it when its busy. Either that or you've worn your rather keyboard out ;D
Logged

Kev

  • Omega Knight
  • *****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Glasgow
  • Posts: 1473
  • .:The OmegaProject:.
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #3 on: 28 September 2006, 22:14:22 »

It's got slightly faster, but it's quite a bit slower than it was today.
Logged
OmegaProject.co.uk .:.  Fuelled with passion...
[img name=signat_img_resize]http://i94.photobucket.com/albums/l92/xthreezero/omegaproject/oof-sig.jpg[/IMG]

Timbuk

  • Omega Baron
  • ******
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Telford
  • Posts: 3706
  • owned a Datsun 120y once!
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #4 on: 28 September 2006, 22:14:32 »

Quote
Is it just me or is the forum running a bit slow tonight, header appears right away, followed by quite a pause before the threads appear.  :-?

Spot on, same here
Logged

Kev

  • Omega Knight
  • *****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Glasgow
  • Posts: 1473
  • .:The OmegaProject:.
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #5 on: 28 September 2006, 22:15:17 »

Quote
Seems to do it when its busy. Either that or you've worn your rather keyboard out ;D
pmsl  ;D
Logged
OmegaProject.co.uk .:.  Fuelled with passion...
[img name=signat_img_resize]http://i94.photobucket.com/albums/l92/xthreezero/omegaproject/oof-sig.jpg[/IMG]

TheBoy

  • Administrator
  • *********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 101479
  • Bring back the starting handle
    • The missus mad
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #6 on: 28 September 2006, 22:15:29 »

hang on, i'll log on...
Logged
I own a Zafira, I'm allowed to feel depressed.

Elite Pete

  • Omega Queen
  • ********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Chester
  • Posts: 19578
  • My spider senses are tingling
    • Vectra 150 CDTi. Audi TT
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #7 on: 28 September 2006, 22:15:46 »

Fine my end [smiley=thumbsup.gif]
Logged
Retired

x25xe

  • Senior Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Hayes, Middlesex
  • Posts: 915
  • Avater removed due to size
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #8 on: 28 September 2006, 22:16:18 »

Just noticed it slow up somewhat as described.  Still, if a backup is in progress, that'll be why.
Logged
1998 2.5 V6 Omega CDX, Leather and Electric Pack!

TheBoy

  • Administrator
  • *********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 101479
  • Bring back the starting handle
    • The missus mad
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #9 on: 28 September 2006, 22:16:45 »

Yeah, has been running a bit hot, but looks like its calming down slowly....

 22:15:57 up 9 days,  7:40,  1 user,  load average: 0.57, 0.91, 1.07
Logged
I own a Zafira, I'm allowed to feel depressed.

Kev

  • Omega Knight
  • *****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Glasgow
  • Posts: 1473
  • .:The OmegaProject:.
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #10 on: 28 September 2006, 22:17:59 »

Yep, definately better now, but it's still quite a bit slower than it was running today.

Hope it's not cos i posted those numbers from Lost this afternoon.  ::)
« Last Edit: 28 September 2006, 22:18:39 by Kev »
Logged
OmegaProject.co.uk .:.  Fuelled with passion...
[img name=signat_img_resize]http://i94.photobucket.com/albums/l92/xthreezero/omegaproject/oof-sig.jpg[/IMG]

Markie

  • Omega Lord
  • *******
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Lanarkshire, Scotland
  • Posts: 7762
    • RS4, BMW X5, Range Rover
    • View Profile
    • http://www.facebook.com/pages/Markiescarparts/149306545168993
Re: Are we slow?
« Reply #11 on: 28 September 2006, 22:19:21 »

yup still a bit s l o w
Logged
MarkiesCarParts-Online Now With A New 4000FT Partswarehouse; Stocking Thousands of Vauxhall,Peugeot, Citroen, Renault & Rover NEW Parts - Check us on Ebay MarkiesCarParts-Online. PM me via OOF for discount

STMO123

  • Guest
Re: Are we slow?
« Reply #12 on: 28 September 2006, 22:21:40 »

Quote
Yeah, has been running a bit hot, but looks like its calming down slowly....

 22:15:57 up 9 days,  7:40,  1 user,  load average: 0.57, 0.91, 1.07

Well thanks for that, Jaime. Haven't you got any hieroglyphics you could throw in? :(
Logged

TheBoy

  • Administrator
  • *********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 101479
  • Bring back the starting handle
    • The missus mad
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #13 on: 28 September 2006, 22:25:08 »

The backups run on the hour, and normally take a couple of mins to tar up and ftp to another server.  There are various other jobs that run that take considerably longer, and if they collide, this can cause slowdowns as well.

As our Redhat server is not real, but a virtual machine in VMWare, it is dependent on disk subsystem of the host server, Win2003 in this case. If that is busy, that can also affect the response...
Logged
I own a Zafira, I'm allowed to feel depressed.

TheBoy

  • Administrator
  • *********
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 101479
  • Bring back the starting handle
    • The missus mad
    • View Profile
Re: Are we slow?
« Reply #14 on: 28 September 2006, 22:26:17 »

Quote
Quote
Yeah, has been running a bit hot, but looks like its calming down slowly....

 22:15:57 up 9 days,  7:40,  1 user,  load average: 0.57, 0.91, 1.07

Well thanks for that, Jaime. Haven't you got any hieroglyphics you could throw in? :(
Sorry, for those who know Unix, it will make sense. Basically it says its hunky dorey, was busier than it is now...
Logged
I own a Zafira, I'm allowed to feel depressed.
Pages: [1] 2 3  All   Go Up
 

Page created in 0.17 seconds with 22 queries.