Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Please check the Forum Guidelines at the top of the Newbie section

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Help please  (Read 868 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Lew

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Shropshire
  • Posts: 5
    • Omega 2.2cd
    • View Profile
Help please
« on: 05 March 2021, 13:17:06 »

I have a 2.2 petrol omega cd 52 reg engine is z22xe
I have fitted new coil pack cam sensor and crank sensor but only have 2.6 volts at crank sensor plug from ecu.
 
Obviously Car will not start as no spark.
Have checked wiring and earth but no joy😔
 
Any ideas please?
Logged

Alnico Blue

  • Intermediate Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Costa del 'Saffend
  • Posts: 472
    • 2001 2.6 CDX estate
    • View Profile
Re: Help please
« Reply #1 on: 05 March 2021, 13:48:45 »

Best to post your questions in Omega General help . . .more members will see it there . Also describe the symptoms of why you have had to change various components  . . .so the members can diagnose   . Oh and welcome to OOF ;) ;)

Are you able to read /get any showing codes read ?   There is a guide on how to read codes in maintenance section  :y
« Last Edit: 05 March 2021, 14:06:23 by Alnico Blue »
Logged
British made Celestion Alnico Blue = best sounding guitar speaker ever, sadly now made in China
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.064 seconds with 21 queries.