Omega Owners Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome to OOF

Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Horn not working  (Read 509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

warmpuppy

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Watford
  • Posts: 1
    • 2.5td CD
    • View Profile
Horn not working
« on: 19 April 2022, 13:26:24 »

Hi all
My horn has stopped working. It was working on one side of the steering wheel but has now failed completely. Recently I fixed the indicator switch and had to remove the steering column cover to do so. Could I have accidentally disconnected something? I did notice a small connection ...not connected on the left of the column but thought nothing of it. Any ideas??

Thanks for your help in advance.
Puppy
Logged

TheBoy

  • Administrator
  • *****
  • Offline Offline
  • Gender: Male
  • Brackley, Northants
  • Posts: 103975
  • I Like Lockdown
    • Whatever Starts
    • View Profile
Re: Horn not working
« Reply #1 on: 19 April 2022, 13:51:09 »

Its possible to have disturbed something.  But I'd expect the airbag light to be on.

If its post 1998, do the steering wheel controls work?


Also, dont rule out the actual horn failing.  It left the factory with 2 under the NSF bumper, but it often goes unnoticed when 1 fails.  Also, its not uncommon for the wiring to fail by the horn, due to being slightly exposed.
Logged
I no longer own a Zafira, I should be happy, but I miss it in a perverted sort of way.

Andy B

  • Get A Life!!
  • *****
  • Online Online
  • Gender: Male
  • Bury Lancs
  • Posts: 38824
    • ML350 TDM SmartRoadster
    • View Profile
Re: Horn not working
« Reply #2 on: 19 April 2022, 14:01:20 »

....
.  Also, its not uncommon for the wiring to fail by the horn, due to being slightly exposed.

that'd what happened to one of the horns on my Omega, the convoluted conduit wore through the wiring.
Logged
Pages: [1]   Go Up
 

Page created in 0.071 seconds with 22 queries.